- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřové koleno (syrové bez kosti) | 2000 |
Voda | 2500 |
Cibule | 200 |
Česnek | 50 |
Křen | 50 |
Dochucovadla:
sůl,celý pepř, nové koření, bobkový list
Energetická hodnota celkem: 26015 kJ
Bílkoviny (g): 348,
Tuky (g): 521,
Sacharidy (g): 38,
SAFA (g): 234,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2602 kJ
Bílkoviny (g): 34.8, Tuky (g): 52.1, Sacharidy (g): 3.8, SAFA (g): 23.4, Cukry (g): 1.4, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Koleno uvaříme společně s kořením (vkládáme do horké vody, aby s zachovala chuť masa) a celou cibulí a několika stroužků česneku. Vývar použijeme na polévku. Tlusté maso s kůží přenecháme někomu,kdo to rád a my si nakrájíme libové pěkné plátky a pochutnáme si pěkně s křenem a chlebem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.