- Autor: jarousek
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřové mleté průměr (syrové) | 550 |
Sádlo vepřové škvařené | 15 |
Cibule | 70 |
Eidam 30% | 120 |
Kečup | 36 |
Vejce celé (syrové) | 98 |
Kunín Selský jogurt bílý | 394 |
Dochucovadla:
sůl pepř
Energetická hodnota celkem: 9879 kJ
Bílkoviny (g): 157,
Tuky (g): 173,
Sacharidy (g): 34,
SAFA (g): 83,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1976 kJ
Bílkoviny (g): 31.4, Tuky (g): 34.6, Sacharidy (g): 6.8, SAFA (g): 16.6, Cukry (g): 5.6, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Na sádle orestujeme cibulku přidame maso osolíme a opepříme.V hrnečku rozmícháme jogurt ,kečup, vajíčko.Dáme do pekáčku který, vymažeme a vysypame strouhankou, přidáme orestované maso a zalijeme jogurtem a posypeme nastrouhaným sýrem a dáme péct.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.