- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Smetana na vaření 12% | 10 |
Cibule | 50 |
Šunka od kosti | 50 |
Vejce celé (syrové) | 220 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,bylinky
Energetická hodnota celkem: 1741 kJ
Bílkoviny (g): 37,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 8,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 871 kJ
Bílkoviny (g): 18.5, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Šunku opečeme na pánvi společně s nakrájenou cbulkou, přidáme vejce rozšlehaná se solí a lžící smetany. Necháme srazit za stálého míhání do požadované hustoty.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.