- Autor: Jirina55
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory vařené | 800 |
Krůta bez kůže průměr | 600 |
Vejce celá průměr | 220 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Dochucovadla:
bylinky dle chuti, koření na kuře bez soli
Energetická hodnota celkem: 7522 kJ
Bílkoviny (g): 183,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 155,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1881 kJ
Bílkoviny (g): 45.8, Tuky (g): 10.8, Sacharidy (g): 38.8, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Brambory - většinou ty, které zbydou nakrájím na plátky. Na hrubo semelu drůbeží maso a ochutím kořením na kuře a krátce orestuju. Smíchám s plátky brambor, vše vložím do zapékací misky a krátce zapeču, pak přiliju rozšlehaná vejce a nechám dopéct
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.