- Autor: Dieta-Davidek
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celé (vařené natvrdo) | 55 |
Olej olivový | 15 |
Jablko | 56 |
Řepa červená | 59 |
Dochucovadla:
2 střední bulvy červené řepy (vařené nebo pečené) 2 menší červená jablka se slupkou 1 lžíce olivového oleje 1 lžíce hrubozrné hořčice 1 lžíce strouhaného křenu (třeba i naloženého) 1 lžíce zakysané smetany 1 vejce vařené natvrdo
Energetická hodnota celkem: 1132 kJ
Bílkoviny (g): 8,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 11,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Vařenou či pečenou a zchladlou červenou řepu oloupáme, nakrájíme na tenké plátky, stejně tak i jablko. V misce prošleháme přísady na zálivku, promícháme s řepou a jablkem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.