- Autor: pupikmumik
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Hovězí na houbách - nezahuštěná omáčka
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí roštěná průměr | 300 |
Cibule | 50 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Houby čerstvé průměr | 200 |
Koření průměr | 10 |
Natur bujón hovězí - suchý stav | 10 |
Worcester | 2 |
Rýže vařená bílá průměr | 200 |
Dochucovadla:
1/2 kostky masoxu, muškátový květ, sůl, kmín
Energetická hodnota celkem: 3641 kJ
Bílkoviny (g): 51,
Tuky (g): 38,
Sacharidy (g): 79,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1214 kJ
Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 12.7, Sacharidy (g): 26.3, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 5.7, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Na troše olivového oleje opečeme osolené,opepřené a naklepané plátky hovězího masa, poté ve výpeku osmažíme cibulku, zalijeme vývarem nebo vodou s kouskem masoxu,pidáme houby (čerstvé, mražené enbo namočené sušené) a povaříme do měkka.Dochutíme - kmín, muškát, sůl atd. Podáváme s vařenou rýží
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.