- Autor: oldyz
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celé (syrové) | 275 |
Mouka mandlová | 150 |
Tvaroh tučný průměr | 500 |
Smetana ke šlehání 31% | 400 |
Želatina (v suchém stavu) | 12 |
xylitol | 220 |
Energetická hodnota celkem: 16045 kJ
Bílkoviny (g): 141,
Tuky (g): 284,
Sacharidy (g): 265,
SAFA (g): 132,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1605 kJ
Bílkoviny (g): 14.1, Tuky (g): 28.4, Sacharidy (g): 26.5, SAFA (g): 13.2, Cukry (g): 3.9, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.