TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Fazolové lusky s kuřecím masem

Zpět
  • Autor: Jirina55
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, nálev z okurek

Energetická hodnota celkem: 1907 kJ

Bílkoviny (g): 42, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 20, SAFA (g): 6, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Drůbeží maso - kuřecí nebo krůtí nakrájíme na špalíky a krátce opečeme na oleji. Mírně osolíme, zalijeme mlékem, pokud máme nálev z okurek, požijeme na ochucení. V hotovém pokrmu prohřejeme sterilované fazolové lusky. Podáváme s bramborem

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři