- Autor: Jirina55
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krůta bez kůže průměr | 150 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 15 |
Mléko čerstvé plnotučné (3,5 % tuku) | 100 |
Fazolové lusky sterilované (Bonduelle) | 300 |
Dochucovadla:
sůl, nálev z okurek
Energetická hodnota celkem: 1907 kJ
Bílkoviny (g): 42,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Drůbeží maso - kuřecí nebo krůtí nakrájíme na špalíky a krátce opečeme na oleji. Mírně osolíme, zalijeme mlékem, pokud máme nálev z okurek, požijeme na ochucení. V hotovém pokrmu prohřejeme sterilované fazolové lusky. Podáváme s bramborem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.