- Autor: Porthos
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zeleninová směs Minestrone mražená (Bonduelle) | 350 |
pečené fazole v rajské omáčce MaS | 410 |
Kuřecí prsa bez kůže | 430 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 9 |
Česnek | 10 |
Rajský protlak | 50 |
Energetická hodnota celkem: 4750 kJ
Bílkoviny (g): 129,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 108,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 46,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1188 kJ
Bílkoviny (g): 32.3, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 27, SAFA (g): 1, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 6.8, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.