- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 80
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Králičí průměr (syrové) | 400 |
Celer bulva | 150 |
Mrkev | 150 |
Petržel - kořen | 150 |
Cibule | 200 |
Česnek | 50 |
Slanina anglická | 30 |
Voda | 200 |
Dochucovadla:
sůl,kmín,pepř,nové koření,
Energetická hodnota celkem: 4014 kJ
Bílkoviny (g): 99,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 65,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2007 kJ
Bílkoviny (g): 49.5, Tuky (g): 16.5, Sacharidy (g): 32.5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 10.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Omytého a osušeného králíka osolíme, okmínujeme,přidáme celer,mrkev,petržel,česnek,cibuli, pár kuliček pepře a nového koření. Upečeme do měkka pokladené plátky slaniny.Zeleninu rozmixujeme a šťávu případně naředíme trochou vody.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.