- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory (syrové) | 800 |
Parmezán 32% | 150 |
Gouda 48% | 150 |
Krůta bez kůže průměr (syrová bez kostí) | 300 |
Paprika červená | 50 |
Paprika žlutá | 50 |
Paprika zelená | 50 |
Cibule | 100 |
Česnek | 30 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,bylinky jako náplň můžeme použít i houbovou smaženici, případně jinou náplň podle chuti.
Energetická hodnota celkem: 9349 kJ
Bílkoviny (g): 174,
Tuky (g): 98,
Sacharidy (g): 153,
SAFA (g): 66,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1558 kJ
Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 16.3, Sacharidy (g): 25.5, SAFA (g): 11, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Na plech na pečicí papír nastrouháme vrstvičku sýra, poklademe ji na tenko nakrájenými syrovými bramborami tak,aby se mírně překrývaly, další vrstvu opět tvoří nastrouhaný sýr, upečeme v troubě do růžova pak potřeme masovozeleninovou směsí a znovu posypeme sýrem, zarolujeme pomocí pečicího papíru do rolády a ještě na 20minut zapečeme. Masová směs:mleté krůtí maso,nakrájené papriky,cibule, česnek,bylinky podle chuti,sůl,pepř
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.