- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 500 |
Cibule | 400 |
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Dochucovadla:
sůl,pepř.
Energetická hodnota celkem: 4029 kJ
Bílkoviny (g): 105,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 47,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1007 kJ
Bílkoviny (g): 26.3, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 11.8, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Naklepané plátky masa osolíme,opepříme,obalíme v hladké mouce, osmahneme na cibuli z obou stran, lehce podlijeme horkou vodou, dusíme do měkka.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.