- Autor: Jirina55
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole červené sterilované v nálevu | 150 |
Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 100 |
Rajčata konzervovaná | 75 |
Olej slunečnicový | 15 |
Cibule | 50 |
Sůl | 2 |
Dochucovadla:
oregano, medvědí česnek, sůl
Energetická hodnota celkem: 1784 kJ
Bílkoviny (g): 36,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 31,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 3
Postup přípravy
Na oleji osmahneme cibulku, přidáme kuřecí maso, sterilované fazole a drcená rajčata, ochutíme oreganem, mírně osolíme a přidáme medvědí česnek
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.