- Autor: Jirina55
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Filé z tresky (mražené) | 500 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Strouhanka průměr | 50 |
Česnek | 30 |
Olej slunečnicový | 20 |
Dochucovadla:
rybí koření
Energetická hodnota celkem: 3656 kJ
Bílkoviny (g): 98,
Tuky (g): 31,
Sacharidy (g): 48,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 914 kJ
Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 7.8, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
rybu -filé, tilápii, hoki atp rozmělníme, přidáme 1 vejce, strouhanku, medvědí česnek a česnek a vymícháme těsto. Vytvarujeme karbanátky a pečeme n aolejem vytřeném plechu v troubě nebo v remosce
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.