- Autor: martashi
- Uživatelský recept
- Porce: 50.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
listové těsto | 250 |
Párky vídeňské | 600 |
Hamé kečup ostrý | 50 |
Bluedino Eidam 30% | 100 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Dochucovadla:
pepř a pálivá paprika do vajíčka na potření
Energetická hodnota celkem: 11763 kJ
Bílkoviny (g): 133,
Tuky (g): 202,
Sacharidy (g): 108,
SAFA (g): 99,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 15
Energetická hodnota na 1 porci: 235 kJ
Bílkoviny (g): 2.7, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 2.2, SAFA (g): 2, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Listové těsto rozválíme na tenko, rozkrájíme na čtyřcentimetrové pruhy, potřeme kečupem a položíme stejně široký plátek sýra a zabalíme stejně vysoký kus párku pevně zabalíme, potřeme rožšlehaným vejcem a utvořené válečky stavíme na pečicí papír na plechu. Pečeme do zrůžovění těsta a párečky "čumí" z těsta ven.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.