- Autor: Adari
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny (v suchém stavu) | 500 |
Sójové kostky, nudličky, plátky, granulát (Bona Vita) | 150 |
Tofu uzené | 160 |
Cibule | 100 |
Česnek | 10 |
Rajčata | 500 |
Rajský protlak | 100 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Eidam 30 % průměr | 150 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, oregano, česnek, kečup
Energetická hodnota celkem: 13496 kJ
Bílkoviny (g): 209,
Tuky (g): 66,
Sacharidy (g): 446,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 59,
Vláknina (g): 67,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 2249 kJ
Bílkoviny (g): 34.8, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 74.3, SAFA (g): 4.2, Cukry (g): 9.8, Vláknina (g): 11.2, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Do vroucí vody přidáme zeleninový bujón a dáme vařit granulát. Poté okapeme. Zároveň si pokrájíme cibulku, uzené tofu a dáme dohromady restovat. Granulát přidáme a restujeme společně, opepříme, osolíme, přidáme pokrájená rajčata (já dávám v plechovce), rajský protlak, můžeme přidat kečup, trochu vody. Necháme probublat, dáme nastrouhaný česnek, oregano a dochutíme. Podáváme na špagety zasypané sýrem (eidam či parmezán). Dobrou chuť!
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.