- Autor: Jirina55
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 100 |
Kuřecí stehno bez kůže (syrové bez kosti) | 50 |
Olej slunečnicový | 30 |
Květák | 150 |
Mrkev | 150 |
Smetana na vaření 12% | 30 |
Česnek | 10 |
Energetická hodnota celkem: 2435 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 38,
Sacharidy (g): 22,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
kuřecí maso nakrájíme na špalíky a marinujeme ve směsi oleje, česneku a medvědího česneku. Po dobu marinování si uvaříme 150 g brambor a zvlášť na skus 75 g na kostičky nakrájeného květáku a stejné množství mrkve. Marinované maso opečeme v marinádě, odložíme na teplé místo a ve výpeku ohřejeme zeleninu a brambory a zalijeme lžičkou 12% smetany a podáváme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.