TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kučecí steak s medvědím česnekem a zeleninou

Zpět
  • Autor: Jirina55
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 2435 kJ

Bílkoviny (g): 39, Tuky (g): 38, Sacharidy (g): 22, SAFA (g): 7, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1

Postup přípravy

kuřecí maso nakrájíme na špalíky a marinujeme ve směsi oleje, česneku a medvědího česneku. Po dobu marinování si uvaříme 150 g brambor a zvlášť na skus 75 g na kostičky nakrájeného květáku a stejné množství mrkve. Marinované maso opečeme v marinádě, odložíme na teplé místo a ve výpeku ohřejeme zeleninu a brambory a zalijeme lžičkou 12% smetany a podáváme

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři