- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krůta bez kůže průměr (syrová bez kostí) | 400 |
Olej řepkový | 10 |
Cibule | 200 |
Slanina anglická | 40 |
Fazolové lusky sterilované Bonduelle | 800 |
Dochucovadla:
sůl, citronový tymián, dobromysl,libeček
Energetická hodnota celkem: 3943 kJ
Bílkoviny (g): 110,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 26,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 986 kJ
Bílkoviny (g): 27.5, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 6.5, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 6.8, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Cibuli orestujeme společně s okořeněným masem na lžíci oleje, podlijeme vodou a dodusíme do měkka Slaninu opečeme na suché pánvi do růžova a vyjmeme, na výpek ze slaniny přidáme fazolové lusky ( použila jsem sterilované) a prohřejeme, smícháme s masem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.