- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hrášek sterilovaný průměr | 200 |
Cibule | 50 |
Šunka od kosti | 100 |
Vejce celé (syrové) | 165 |
Olej řepkový | 10 |
Dochucovadla:
sůl,pepř, bylinky
Energetická hodnota celkem: 2590 kJ
Bílkoviny (g): 47,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1295 kJ
Bílkoviny (g): 23.5, Tuky (g): 17.5, Sacharidy (g): 14, SAFA (g): 5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Okapaný hrášek z konzervy prohřejeme na osmahlé cibulce, přidáme nasekanou šunku, zalijeme rozšlehanými vejci a posypeme strouhaným sýrem,dobře propečeme. Podáváme se zeleninovým salátem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.