- Autor: nadeje12
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 200 |
Celer - bulva | 60 |
Brambory zimní | 130 |
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 100 |
Voda | 1000 |
Máslo | 20 |
Vejce celá průměr | 40 |
Dochucovadla:
Sůl, pažitka
Energetická hodnota celkem: 1983 kJ
Bílkoviny (g): 14,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 54,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 397 kJ
Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 4.4, Sacharidy (g): 10.8, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 4.4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zeleninu uvaříme v mírně osolené vodě, přidáme mléko a máslo a rozmixujeme. Nakonec přidáme vejce a opět rozmixujeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.