- Autor: agabrielova
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibulka jarní | 30 |
Bulgur (v suchém stavu) | 100 |
Paprika bílá | 80 |
Rajčata Cherry | 100 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 8 |
Tuňák drcený ve vlastní šťávě, Giana | 130 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, případně bazalka
Energetická hodnota celkem: 2536 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 90,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1268 kJ
Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 45, SAFA (g): 1, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 10.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Uvaříme bulgur, cca 15 minut. Mezitím krátce orestujeme jarní cibulku, rajčata a papriku. Přidáme tuňáka ve vlastní šťávě, prohřejeme a přidáme uvařený bulgur. Smíchámde.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.