- Autor: yfca5
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kakao Holandské (v suchém stavu) | 100 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 50 |
Smetana zakysaná 15% | 250 |
Smetana ke šlehání 33% | 100 |
Tvaroh odtučněný průměr | 600 |
Energetická hodnota celkem: 7320 kJ
Bílkoviny (g): 109,
Tuky (g): 90,
Sacharidy (g): 129,
SAFA (g): 59,
Cukry (g): 87,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 366 kJ
Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 6.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 4.4, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Smetanu ke šlehání vyšleháme s cukrem skoro do tuha. Ve vedlejší míse vyšleháme tvaroh. Přidáme do smetany + zakysanou smetanu a do vyšleháme. Přidáme holandské kakao a pomalu opatrně ručně promícháme. Rozdělíme do misek po 50g.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.