- Autor: agabrielova
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kachna bez kůže průměr | 20 |
Cibule | 80 |
Mrkev | 100 |
Paprika bílá | 60 |
Pór | 200 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 150 |
Mouka pšeničná hladká | 5 |
Listové těsto hluboce zmrazené | 150 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, tymián
Energetická hodnota celkem: 3340 kJ
Bílkoviny (g): 20,
Tuky (g): 40,
Sacharidy (g): 90,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1670 kJ
Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 45, SAFA (g): 6, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Cibuli nakrájíme a orestujeme, přidáme maso na kostičkx, nakrájený pórek, mrkev na kolečka a papriku, orestujeme, zaprášíme moukou, podlijeme vodou (1 sklenička)a dusíme cca 15-20 minut. Zakryjeme plátem listového těsta a pečeme 30 minut při 200 st. Maso můžeme poučít libovolné, podle toho upravujeme délku dušení. Můžeme i využít zbytky masa hotového.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.