- Autor: JiraDud
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 42.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné | 150 |
Vlašské ořechy (nesolené) | 50 |
Reveň (rebarbora) | 250 |
Jahody | 50 |
Skořice | 6 |
Energetická hodnota celkem: 3943 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 40,
Sacharidy (g): 111,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 34,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 94 kJ
Bílkoviny (g): 0.7, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 2.6, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0.2, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.