- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec (syrová) | 150 |
Kuřecí stehno bez kůže (syrové bez kosti) | 150 |
Houska bílá průměr | 43 |
Česnek | 30 |
Cibule | 50 |
Hovězí vývar (čistý) | 100 |
Dochucovadla:
sůl,majoránka,pepř,nové koření, česnek,cibule,mletý boboký list
Energetická hodnota celkem: 2755 kJ
Bílkoviny (g): 63,
Tuky (g): 27,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 689 kJ
Bílkoviny (g): 15.8, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Vařené maso,syrová játra, housku namočenou ve vývaru umeleme nahrubo,smícháme, okořeníme. Je-li třeba upravíme hustotu přidáním vývaru, dáme péct asi na 30 minut při 230°C.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.