- Autor: MartaMich
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 150 |
Tavený sýr nízkotučný do 30% průměr | 150 |
Šproty uzené | 150 |
Energetická hodnota celkem: 2415 kJ
Bílkoviny (g): 53,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 302 kJ
Bílkoviny (g): 6.6, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 2.5, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
stejný díl šprotů, taveného sýra a najemno nakrájené cibule pomačkáme vidličkou a mažeme na celozrnný chléb, ozdobíme rajčetem a sterilovanou okurkou, či dle chuti.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.