- Autor: Martina.I.
- Doba přípravy (min.): 180
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Králičí stehno bez kůže (syrové) | 1615 |
snidanova slanina | 121 |
Kand dijonská hořčice | 60 |
Cibule | 170 |
Kedlubna | 208 |
Mrkev | 193 |
Pastiňák | 94 |
Cibulka jarní | 51 |
Česnek | 15 |
Cuketa | 238 |
Olej olivový | 10 |
Sůl | 4 |
Sádlo vepřové škvařené | 50 |
Voda | 250 |
Energetická hodnota celkem: 12662 kJ
Bílkoviny (g): 377,
Tuky (g): 134,
Sacharidy (g): 76,
SAFA (g): 51,
Cukry (g): 36,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 15
Energetická hodnota na 1 porci: 2110 kJ
Bílkoviny (g): 62.8, Tuky (g): 22.3, Sacharidy (g): 12.7, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 2.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.