TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zeleninová pánev s kuřecím masem

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř bylinky

Energetická hodnota celkem: 2226 kJ

Bílkoviny (g): 64, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 23, SAFA (g): 5, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1113 kJ

Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 11.5, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Podusíme květák rozebraný na růžičky, kapii a pórek nakrájené na kostičky, cibuli na půlměsíčky, nakonec přidáme brokolici na růžičky, přihodíme na nudličky nakrájené kuřecí stehenní řízek, lehce osolíme a okořeníme. Podusíme, necháme vydusit výpek do zlatova a podáváme s pečivem nebo novým bramborem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři