- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Květák | 100 |
Brokolice | 100 |
Paprika červená | 50 |
Paprika žlutá | 50 |
Pórek | 50 |
Cibule | 50 |
Olej řepkový | 5 |
Kuřecí stehno bez kůže (syrové bez kosti) | 300 |
Dochucovadla:
sůl,pepř bylinky
Energetická hodnota celkem: 2226 kJ
Bílkoviny (g): 64,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 23,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1113 kJ
Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 11.5, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Podusíme květák rozebraný na růžičky, kapii a pórek nakrájené na kostičky, cibuli na půlměsíčky, nakonec přidáme brokolici na růžičky, přihodíme na nudličky nakrájené kuřecí stehenní řízek, lehce osolíme a okořeníme. Podusíme, necháme vydusit výpek do zlatova a podáváme s pečivem nebo novým bramborem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.