- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kýta (syrová) | 150 |
Kuře bez kůže průměr (syrové bez kostí) | 150 |
Krůta bez kůže průměr (syrová bez kostí) | 150 |
Pórek | 150 |
Cibule | 200 |
Olej olivový | 5 |
Dochucovadla:
sůl pepř
Energetická hodnota celkem: 3151 kJ
Bílkoviny (g): 100,
Tuky (g): 27,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 788 kJ
Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 6.3, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Plátky masa lehce naklepeme a rozkrájíme na pruhy, z každého druhu masa vezmeme proužek položíme ho na proužek pórku a z proužků upleteme copánek.,lehce osolíme, okořeníme a potřeme olejem a dáme péci do remosky společně s nakrájenou cibulí a česnekovými výhonky.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.