- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 200 |
Vepřové mleté průměr (syrové) | 500 |
Hovězí mleté průměr (syrové) | 500 |
Bluedino Gouda 45% | 200 |
Kapusta hlávková | 1200 |
Česnek | 10 |
Olej řepkový | 20 |
Bílek (syrový) | 140 |
Slanina anglická | 50 |
Paprika červená | 200 |
Dochucovadla:
sůl,kmín, medvědí česnek, pepř,
Energetická hodnota celkem: 17508 kJ
Bílkoviny (g): 293,
Tuky (g): 288,
Sacharidy (g): 96,
SAFA (g): 133,
Cukry (g): 36,
Vláknina (g): 62,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1459 kJ
Bílkoviny (g): 24.4, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 11.1, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 5.2, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Blanšírované listy kapusty rozložíme na dno formy navrstvíme směs mletého masa, další vrstvu kapusty a další masové směsi dokud nezaplníme formu poslední vrstvu tvoří stouhaný nebo plátkový sýr. Pečeme v troubě 25minut na 200°C. Servírovat se dá teplý i studený. Masová směs: mleté hovězí a vepřové,anglická slanina,cibule česnek, udusíme do měkka, vmícháme ušlehané bílky a nakrájenou červenou papriku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.