TOPlist
Sledujte nás:

Rýžový koláč s květákem, šunkou a hráškem

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

pepř, hmotnost hotového pokrmu 1420 g

Energetická hodnota celkem: 7266 kJ

Bílkoviny (g): 116, Tuky (g): 45, Sacharidy (g): 208, SAFA (g): 19, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 19, Sůl (g): 10

Energetická hodnota na 1 porci: 727 kJ

Bílkoviny (g): 11.6, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 20.8, SAFA (g): 1.9, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Rýži si uvaříme v osolené doměkka (poměr rýže a vody cca 1:2) a necháme trochu vychladnout. Květák rozebereme na růžičky a uvaříme do poloměkka. Jarní cibulku nakrájíme najemno, šunku nakrájíme na kostičky a sýr nastrouháme. V míse smícháme vejce, přidáme šunku, sýr, květák, hrášek (mražený nebo čerstvý) a rýži. Dle chuti osolíme a opepříme. Vše promícháme a dáme do formy vyložené pečicím papírem. Pečeme na 170 stupňů cca 45 minut.

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři