- Autor: Lenka333
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
300 g ledovy salat 2 ks rajcata 100 g salatova okurka 150 g tunak ve vl. stave 30 ml olivoveho oleje
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Okurka salátová | 100 |
Salát ledový | 300 |
Rajčata | 100 |
Oleje (všechny druhy) | 30 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 150 |
Dochucovadla:
sul a pepr podle chuti
Energetická hodnota celkem: 2105 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 13,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1053 kJ
Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 6.5, SAFA (g): 2, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Zeleninu omyjeme a nakrajime na kousky. Tunaka nechame odkapat. Vse smichame a zakapeme olivovym olejem. Podavame chlazene.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.