TOPlist
Sledujte nás:

Kuřecí prsa na smetaně se zelenými fazolkami

Zpět
  • Autor: posimir
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, bílý pepř

Energetická hodnota celkem: 2182 kJ

Bílkoviny (g): 56, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 14, SAFA (g): 14, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1091 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 7, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky, osmahneme na sádle nebo na másle, přidáme drobně nakrájenou cibuli,pak nasekaný česnek a restujeme do měkka.Pak přidáme šlehačku, chvili povařime, pak přidáme povařené zelené fazolky a necháme prohřát, dochutit solí a bílým pepřem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři