- Autor: posimir
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 230 |
Cibule | 45 |
Fazolové lusky mražené | 200 |
Sádlo vepřové škvařené | 10 |
Smetana ke šlehání 33% | 40 |
Dochucovadla:
sůl, bílý pepř
Energetická hodnota celkem: 2182 kJ
Bílkoviny (g): 56,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 14,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1091 kJ
Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 7, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky, osmahneme na sádle nebo na másle, přidáme drobně nakrájenou cibuli,pak nasekaný česnek a restujeme do měkka.Pak přidáme šlehačku, chvili povařime, pak přidáme povařené zelené fazolky a necháme prohřát, dochutit solí a bílým pepřem.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.