- Autor: VencovskaJana
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí steak bez kůže mletý | 500 |
Rohlík tukový průměr | 43 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 50 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Strouhanka průměr | 65 |
Olej slunečnicový | 40 |
Dochucovadla:
pepř, sůl, koření na mletá masa Vitana
Energetická hodnota celkem: 6454 kJ
Bílkoviny (g): 108,
Tuky (g): 88,
Sacharidy (g): 82,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1614 kJ
Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 20.5, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Rohlík pokrájet na kostičky a namočit do mléka, pak přidat mleté maso, koření, sůl a pepř. Promíchat a vytvořit placičky a obalit ve strouhance. Osmažit na oleji, dát osušit na papírovou kuchyňskou utěrku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.