- Autor: Jirina55
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová panenka (syrová) | 500 |
Hořčice plnotučná průměr | 50 |
Vejce celé (syrové) | 110 |
Šunka vepřová nejvyšší jakosti | 100 |
Kečup | 30 |
Energetická hodnota celkem: 3879 kJ
Bílkoviny (g): 135,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 14,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 970 kJ
Bílkoviny (g): 33.8, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 3.5, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Z libového vepřového masa - používám panenku - si zkrojíme plát, mírně naklepeme a potřeme plnotučnou hořčicí. Na plát dáme plátky šunky. Zvlášť si připravíme míchaná vejce, která zjemníme lžící smetany do kuchyně a lžící kečupu, maso zarolujeme a zpevníme párátky nebo motouzem a pečeme v remosce nebo v troubě.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.