- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 60
- STOB recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Granátové jablko | 120 |
Mango | 180 |
Kakao Holandské (v suchém stavu) | 8 |
Tvaroh odtučněný průměr | 180 |
Banán | 110 |
Puding průměr (prášek) | 40 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 300 |
Dochucovadla:
vanilka
Energetická hodnota celkem: 3179 kJ
Bílkoviny (g): 38,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 133,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 80,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 530 kJ
Bílkoviny (g): 6.3, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 22.2, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 13.3, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Pudink uvaříme v trochu menším množství mléka, nesladíme a necháme vychladnout. Přikryjeme fólií, aby se nevytvořil škraloup. Až bude mít pokojovou teplotu vyšleháme společně s rozmixovaným banánem a tvarohem. Krém rozdělíme na poloviny, do jedné přidáme vanilku a do druhé kakao, v případě potřeby kakaový krém zředíme trochou mléka. Do skleničky dáme vrstvu kakaového krému, poté nakrájené oloupané mango, vrstvu vanilkového krému a zakončíme vrstvou zrníček z granátového jablka. Ovoce můžeme libovolně obměňovat.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.