- Autor: evied
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kešu (nesolené) | 25 |
Slunečnicová semínka (nesolená) | 25 |
Worcester | 10 |
Olej řepkový | 10 |
Pilos Jogurt bílý krémový | 130 |
Pórek | 25 |
Okurky sterilované průměr | 130 |
Mrkev | 135 |
Řepa červená | 300 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 2879 kJ
Bílkoviny (g): 20,
Tuky (g): 39,
Sacharidy (g): 63,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 43,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 411 kJ
Bílkoviny (g): 2.9, Tuky (g): 5.6, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 1, Cukry (g): 6.1, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Syrovou řepu, mrkev a okurek nastrouháme na hrubo, cibuli nakrájíme na větší kousky, pórek na jemno. Semínka nasekáme na hrubo. Na pánev dáme olej a cibuli zesklovatět, vše smícháme, osolíme, opepříme, přidáme Worcester a jogurt, promícháme, dáme vychladit do chladničky. Podáváme s žitným chlebem nebo samotné.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.