- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 40
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kokosové mléko light | 400 |
Vývar zeleninový | 500 |
Mrkev | 200 |
Česnek | 10 |
Curry Pasta průměr | 15 |
Cizrna (v suchém stavu) | 100 |
Cibulka jarní | 60 |
Fazolky | 100 |
Olej řepkový | 12 |
Paprika červená | 200 |
Rajčatové pyré | 300 |
Sójová omáčka | 35 |
Solamyl bramborový škrob | 6 |
Zázvor | 10 |
Zelí bílé hlávkové | 200 |
Žampiony | 150 |
Rýže dlouhozrnná natural (v suchém stavu) | 250 |
Dochucovadla:
hmotnost hotového pokrmu 2150 g na 100 g 290 kJ citronová šťáva, římský kmín, čerstvý koriandr
Energetická hodnota celkem: 9802 kJ
Bílkoviny (g): 67,
Tuky (g): 78,
Sacharidy (g): 338,
SAFA (g): 50,
Cukry (g): 69,
Vláknina (g): 53,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 1960 kJ
Bílkoviny (g): 13.4, Tuky (g): 15.6, Sacharidy (g): 67.6, SAFA (g): 10, Cukry (g): 13.8, Vláknina (g): 10.6, Sůl (g): 2
Postup přípravy
zeleninu upravit dle toho, co bude vidět na fotce, případně i cizrnu/fazole, lze přidat tofu
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.