- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jehněčí plec (syrová) | 800 |
Lečo zeleninové sterilované | 400 |
Česnek | 20 |
Cibule | 100 |
Pivo světlé 11° | 200 |
Dochucovadla:
sůl,pepř, nové koření,
Energetická hodnota celkem: 4988 kJ
Bílkoviny (g): 166,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 60,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1247 kJ
Bílkoviny (g): 41.5, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 3, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Maso očištěné od blan vložíme do pekáčku ,osolíme, okmínujeme, přidáme česnek, zeleninové lečo, sklenici piva a pečeme v remosce do změknutí. Většinou není potřeba podlévat. Pokud nemáme rádi kouskovou zeleninu rozmixujeme, jinak stačí při podávání přelít maso výpekem. Podáváme nejlépe s bramborovým knedlíkem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.