- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 200 |
Sádlo vepřové škvařené | 30 |
Krůta bez kůže průměr (syrová bez kostí) | 500 |
Vepřová plec (syrová) | 300 |
Játra krůtí (syrová) | 300 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,n.koření,ml.zázvor, majoránku,
Energetická hodnota celkem: 7499 kJ
Bílkoviny (g): 232,
Tuky (g): 85,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 36,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 750 kJ
Bílkoviny (g): 23.2, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 1.8, SAFA (g): 3.6, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Skelet zbylý po vykostění krůty podlijeme a společně upečeme s kouskem vepřového masa a obereme z kostí všechno maso, Umeleme společně se syrovými játry a ochutíme,mletým zázvorem, majoránkou, ml.pepřem a n.kořením, přidáme trochu prolisovaného česneku a osmaženou cibulku, přimícháme i výpek z masa. Dáme do formy nebo pekáčku a upečeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.