- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 30
- STOB recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Robi plátky, nudličky, sekaná | 200 |
Cibule | 250 |
Česnek | 10 |
Fazolky | 70 |
Olej řepkový | 10 |
Paprika červená | 140 |
Paprika zelená | 200 |
Rajčatové pyré | 500 |
Sójová omáčka | 20 |
Dochucovadla:
chilli, pepř hmotnost hotového pokrmu 1400 g
Energetická hodnota celkem: 3100 kJ
Bílkoviny (g): 57,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 102,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 59,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 775 kJ
Bílkoviny (g): 14.3, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 25.5, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 14.8, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Zeleninu očistíme a nakrájíme. Nejprve na oleji orestujeme na měsíčky nakrájenou cibuli, po chvíli přidáme i na nudličky nakrájenou papriku, na plátky nakrájený česnek a zelené fazolky (čerstvé nebo mražené). Přidáme chilli, opepříme a chvíli opékáme. Poté přidáme nudličky ROBI a ochutíme sójovou omáčkou. Zalijeme rajčatovým pyré a dusíme cca 15 minut do změknutí zeleniny. Dle chuti dosolíme nebo přidáme chilli. Podáváme s rýží nebo jinou oblíbenou přílohou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.