- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krůta s kůží průměr (syrová bez kostí) | 350 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Eidam 45% | 200 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 20 |
Olej řepkový | 5 |
Strouhanka průměr | 10 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,bylinky,
Energetická hodnota celkem: 5943 kJ
Bílkoviny (g): 132,
Tuky (g): 91,
Sacharidy (g): 11,
SAFA (g): 50,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1486 kJ
Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 22.8, Sacharidy (g): 2.8, SAFA (g): 12.5, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Mleté krůtí maso, strouhaný sýr,cibulku nakrájenou na drobno, vejce, sůl a koření smícháme a podle potřeby doředíme mlékem.Utvoříme placičky lehce obalíme ve strouhance a přestříkneme olejem a upečeme v troubě.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.