- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 30
- STOB recept
- Porce: 25.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné | 50 |
Tvaroh odtučněný průměr | 120 |
Kakao Holandské (v suchém stavu) | 10 |
Čokoláda hořká 70 % průměr | 65 |
Energetická hodnota celkem: 2729 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 59,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 109 kJ
Bílkoviny (g): 1.2, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 2.4, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 0.9, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Čokoládu rozehřejeme na vodní lázni. Vločky nameleme a vmícháme do tvarohu, přidáme i rozehřátou čokoládu a rozmícháme. Dáme ztuhnout do lednice. Po ztuhnutí tvarujeme kuličky a obalujeme v kakau. Dle chuti můžeme obalit v drcených oříšcích nebo celý oříšek zabalit doprostřed. Kuličky skladujeme v ledničce a sníme během pár dní.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.