- Autor: hansrene
- Doba přípravy (min.): 180
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová panenka (syrová) | 677 |
Mrkev mražená | 100 |
Petržel - kořen | 84 |
Celer bulva | 78 |
Olej řepkový | 20 |
Jogurt bílý polotučný průměr | 120 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 30 |
Dochucovadla:
Bobkový list, nové koření, pepř
Energetická hodnota celkem: 5494 kJ
Bílkoviny (g): 147,
Tuky (g): 64,
Sacharidy (g): 37,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 916 kJ
Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 10.7, Sacharidy (g): 6.2, SAFA (g): 4.2, Cukry (g): 2.2, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Na 2 lžicích osmahnout cibuli, dat do pekáče, přidat mrkev, celer a petržel, zalít vývarem 750 ml. Osmahneme maso osolené a opepřené na pánvi a předat do pekáče, přikrýt a na 180 stupňů péct 1,5-2 hodiny. Poté vyndat maso a nakrajet. Omáčku rozmixovat a přidat bílý jogurt podařit a zahustit případně muškou.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.