- Autor: tkoskubova
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Smetana na vaření 10% | 200 |
Česnek | 5 |
Vývar masový | 300 |
Máslo čerstvé nesolené | 10 |
Cibule | 90 |
Fazole bílé (v suchém stavu) | 50 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 2480 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 47,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 620 kJ
Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 11.8, SAFA (g): 5, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Fazole namočte den předem do studené vody,nabobtnané fazole uvařte doměkka(osolte až ke konci vaření) a sceďte je.Na másle zpěňte cibuli s česnekem,přidejte uvařené bílé fazole,zalijte 2 šálky drůbežího vývaru,tekutinu odvařte.Poté fazole zalijte smetanou,provařte,dochuťte a rozmixujte ve stolním mixéru do hladké konzistence.Podávejte s rybou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.