- Autor: Sregina
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Psyllium průměr | 15 |
Vejce celé (syrové) | 240 |
Tvaroh tučný průměr | 125 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 2283 kJ
Bílkoviny (g): 43,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 8,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 457 kJ
Bílkoviny (g): 8.6, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 1.6, SAFA (g): 3.2, Cukry (g): 1.2, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mozzarellu vyšleháme spolu s vejci, namletým psylliem a solí. Nalijeme na 2 plechy mírně pomaštěné a pokryté pečícím papírem. Pečeme 6 - 8 minut na 160 st. Celkem 245 g 1 porce 49 g
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.