- Autor: Lenka333
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Jidlo z jednoho hrnce.
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Buttergemüse | 350 |
Voda | 250 |
Mlete maso - hovezi&veprove | 250 |
Bauerntopf | 43 |
Brambory rané | 350 |
Energetická hodnota celkem: 5339 kJ
Bílkoviny (g): 62,
Tuky (g): 62,
Sacharidy (g): 109,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2670 kJ
Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 54.5, SAFA (g): 11.5, Cukry (g): 16.5, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Kapii a brambory nakrajime na stredni kostky. Mlete maso orestujeme na oleji pote pridame i brambory s paprikou a kratce orestujeme. Pridame 250 ml vody a obsah sacku "Bauerntopf", zamichame a za mirne teploty varime 30 minut az jsou brambory mekke. Obcas zamichame.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.