- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová pečeně (syrová) | 300 |
Vepřová plec (syrová) | 300 |
Sádlo vepřové škvařené | 15 |
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu | 750 |
Cibule | 100 |
Smetana zakysaná 12% | 200 |
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Dochucovadla:
sůl, bobkový list 3x, kmín, gulášové koření, paprika sladká i pálivá, pepř
Energetická hodnota celkem: 6424 kJ
Bílkoviny (g): 139,
Tuky (g): 84,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 42,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 803 kJ
Bílkoviny (g): 17.4, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 6.1, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 2.6, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.