- Autor: kvetaslava.macurova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Uzená krkovice | 100 |
Vejce celá průměr | 110 |
Mouka pšeničná polohrubá | 80 |
Oleje (všechny druhy) | 80 |
Mléko polotučné čerstvé průměr | 100 |
Koření průměr | 3 |
Zelí bílé hlávkové | 1000 |
Dochucovadla:
sůl ,paprika palivá,sladká,podravka
Energetická hodnota celkem: 7716 kJ
Bílkoviny (g): 52,
Tuky (g): 134,
Sacharidy (g): 107,
SAFA (g): 33,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 965 kJ
Bílkoviny (g): 6.5, Tuky (g): 16.8, Sacharidy (g): 13.4, SAFA (g): 4.1, Cukry (g): 3.9, Vláknina (g): 4.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
hlávkové zelí nakrouháme ,přidáme půl hrnku mléka,půl hrnku oleje,nakrájené uzené,2 vejce a polohrubou mouku možno přidat kypřící prášek,okořeníme slad.a pálivou paprikou,pepřem solí promícháme a dáme na pečící papír a upečeme do zlatova teplota 180 C
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.