- Autor: danielkahell
- Doba přípravy (min.): 180
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kančí průměr (syrové) | 925 |
Sádlo vepřové škvařené | 70 |
Cibule | 260 |
Celer bulva | 150 |
Celer řapíkatý | 128 |
Mrkev | 150 |
Slanina anglická | 70 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Energetická hodnota celkem: 9801 kJ
Bílkoviny (g): 228,
Tuky (g): 123,
Sacharidy (g): 62,
SAFA (g): 52,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1634 kJ
Bílkoviny (g): 38, Tuky (g): 20.5, Sacharidy (g): 10.3, SAFA (g): 8.7, Cukry (g): 6.2, Vláknina (g): 4.2, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.